Accident cu cinci victime pe Bulevardul Dorobanților

Accident cu șase victime pe Bulevardul Dorobanților
Accident cu șase victime pe Bulevardul Dorobanților

În această dimineață, în jurul orei 9.50, conducătorul auto al unui microbuz marca Mercedes a pierdut controlul volanului și a intrat într-un copac pe Bulevardul Dorobanților. În urma accidentului au rezultat patru persoane rănite, pasageri în maxi-taxi. 

În această dimineață șoferul unui microbuz de transport persoane, în vârstă de 53 de ani, din Tulcea, care circula pe ruta Brăila – Tulcea a scăpat volanul de sub control şi s-a înfipt într-un copac.

Au rezultat 5 victime, fiind vorba de 4 pasageri din microbuz și șoferul tulcean care au fost transportați la spital.

Din primele date, şoferului i s-ar fi făcut rău la volan, însă urmează să se stabilească dacă acesta a fost motivul accientului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest de poliţişti şi rezultatul a fost zero. Acesta a refuzat inițial transportul la spital şi a  spus că nu își amintește cum s-a întâmplat totul. În cele din urmă a fost și el transportat la spital pentru investigații.

Poliţiştii continuă cercetările la faţa locului pentru a stabili cum s-a produs accidentul. În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.