Accident mortal la Podul peste Dunăre de la Brăila

Accident mortal la Podul peste Dunăre de la Brăila
Accident mortal la Podul peste Dunăre de la Brăila

În această dimineață, la ora 9.00, pe șantierul unde se lucrează la Podul suspendat peste Dunăre de la Brăila a avut loc un accident în care un bărbat în vârstă de 52 de ani a decedat.

Un pachet de trei țevi, cu diametru de 50 cm au căzut peste un muncitor angajat al SC Mega Trans Mureș. Acesta a efectuat un transport de țevi pentru un subcontractor al firmei Astaldi și acestea trebuiau descărcate cu un utilaj pe șantierul de la Pod. Un pachet de 3 s-ar fi rostogolit peste bărbatul de 52 ani.

Polițiștii sunt la fața locului și încearcă să afle ce s-a întâmplat cu exactitate. De asemenea, un echipaj medical este prezent și a fost anunțată și Medicina Legală. Accidentul a fost semnalat și Inspectoratului Teritorial de Muncă care efectuează cercetări pentru a se stabili dacă decesul a fost în urma unui accident de muncă, cazul fiind cercetat și de un expert judiciar.

Conform unor martori, victima nu avea ce căuta în spatele TIR-ului al cărui șofer era, unde se afla acesta în momentul în care au căzut țevile peste el. Totodată, nici cel care se afla pe utilajul care descărca țevile nu este absolvit de vină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.