Update: Șoferul brăilean împlicat în accidentul de pe DN 1B a murit la spital.

Un brăilean care a intrat într-o depășire a produs un accident mortal pe DN1 B, în localitatea prahoveană Loloiasca, la km 30+400, pe sensul către Ploiești. În accident au fost implicate două autoturisme, o autoutilitară și un tir.

Conform IJP Prahova, un autoturism marca Audi, condus de un brăilean în vârstă de 35 de ani, care se deplasa pe direcția Buzău – Ploiești, ar fi intrat în depășirea unui TIR și a lovit frontal un Logan, condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani din Pitești. Din impactul celor două autovehicule, ar mai fi fost avariate un tir și o autoutilitară.

În urma accidentului, autoturismul condus de brăilean a luat foc. Șoferul autoturismului Logan a decedat pe loc, iar alte 3 persoane au fost rănite.

Conform SAJ Prahova și ISU Prahova, în accident au fost implicate șase persoane din care: bărbat de 40 de ani decedat, un bărbat 40 de ani cu traumatism cranio-cerebral grav, coma grad 6, un bărbat de 30 de ani cu traumatism toracic și traumatism abdominal, un bărbat de 40 de ani cu traumatism la șoldul drept și alți doi bărbați, de 32 și 40 de ani, fără leziuni.

Trei persoane au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Conform IPJ Prahova, șoferul decedat 40 de ani este  din Pitești. Șoferul care ar fi depășit neregulamentar, în vârstă de 35 de ani, este din Brăila  și este în stare gravă, în comă. Un pasager în vârstă de 31 de ani, din Brăila, și un pasager în vârstă de 33 de ani, din comuna Gemenele, județul Brăila, sunt răniți ușor.

sursa foto: ISU Prahova

Articolul precedentDunărea Brăila le-a pus mari probleme campioanelor de la CSM București
Articolul următorAccident pe Gării! Șoferița nu a acordat prioritate și a lovit un autoturism care circula regulamentar!