Accident DN 2B
Accident DN 2B

Luni seară, în jurul orei 18.00, un autoturism Opel Astra a intrat în coliziune cu un Opel Crossland, la intersecția unui drum de țară cu DN 2B, între localitățile brăilene Urleasca și Silistraru. O femeie în vârstă de 42 de ani, șoferița Opelului Astra, este în starea cea mai gravă, fiind transportată la UPU Brăila.

O șoferiță în vârstă de 42 de ani, din Brăila, în timp ce conducea autoturismul Opel Astra pe DN 2B, dinspre Urleasca spre Silistraru, a încercat să vireze stânga, către un drum secundar, fără să se asigure. Mașina condusă de șoferiță a fost acroșată în partea lateral dreapta de un autoturism Opel Crossland, care circula regulamentar din sens opus. Acest autoturism era condus de un bărbat de 58 de ani din Brăila.

Din primele date, în urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferiței în vârstă de 42 de ani. În autoturismul condus de aceasta se mai aflau doi pasageri, soțul și copilul acestora.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. În cauză va fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentLansare de carte Teodor Baconschi la Muzeul Brăilei ”Carol I”
Articolul următorWeekend cu trei furturi în județul Brăila