Acțiuni comune ale controlorilor Braicar cu Poliția Locală, pentru depistarea călătorilor frauduloși

În perioada 04 – 10 septembrie 2018, Poliția Locală Brăila a efectuat acţiuni împreună cu reprezentanţi ai S.C.”Braicar” S.A. Brăila pe linia depistării cetăţenilor care călătoresc fără bilet sau abonament pe mijloacele de transport în comun.

În cadrul acțiunilor desfășurate au fost depistate și sancționate contravenţional 29  persoane pentru care au fost aplicate amenzi în valoare de  2.500 lei.

Conform datelor furnizate de Poliția Locală Brăila, au fost sancționați cu amendă în valoare de câte 100 de lei C. A.-I., în vârstă de 24 ani, din satul Ciureștii Noi, comuna Bălășești, județul Galați, B. V.-P., în vârstă de 27 ani și R.A., în vârstă de 21 ani, ambii din Brăila.

De asemenea, S.I., în vârstă de 48 ani, din comuna Traian, județul Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 50 lei.

În urma acțiunilor comune de control în mijloacele de transport în comun au fost eliberate 128 bilete de suprataxă în valoare totală de 2.560 lei.

Numărul amenzilor este unul destul de mic. Începând din luna septembrie, alături de pensionarii cu pensii mai mici de 1.300 de lei, elevii de liceu și studenții de la facultățile din Brăila, mai beneficiază de transport gratuit și elevii claselor I-VIII.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.