Activități organizate de Primăria Brăila cu ocazia Zilei Copilului

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Primăria Brăila organizează în perioada 28 mai – 2 iunie o Expoziție de dulciuri cu vânzare, în Parcul Monument. Pofticioșii sunt așteptați cu cele mai îmbietoare dulciuri, de la produse tradiționale la delicatese turcești. De asemenea, cei interesați pot vizita o mică expoziție de flori cu vânzare sau pot achiziționa produse și jucării handmade, produse apicole sau din lavandă și baloane.

Totodată, pe 1 Iunie, cei mici sunt așteptați la Grădina Zoologică, începând cu ora 09.00, unde Forumul Tinerilor din România – Brăila, le-a pregătit o serie de spectacole. În aceeași zi, începând cu ora 09.30, la Cantina Sport se va derula Cupa ”Micul Prinț” – C.S. Micul Prinț Brăila. De asemenea, în Parcul Monument, începând cu ora 10.00, copiii sunt așteptați pentru a urmări Parada personajelor din povești și desene animate, care va fi urmată de premierea evenimentului ”Brăila prin ochi de copil”, de către Organizația ”Pentru Adevăr”.

Manifestările organizate cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului se vor încheia cu o nouă Parada a mult iubitelor personaje din povești și desene animate, ce va avea loc tot în Parcul Monument, în intervalul orar 16.00 – 20.00.

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.