Acuzații grave în CJ! Botea: ”Am găsit șobolanul cât copilul, în școală!”

Viorel Botea
Viorel Botea

Botea s-a întors la conducerea ISJ după ce a mai deținut această funcție în perioada 2009-2012. Totodată, el a mai fost inspector școlar general adjunct câteva luni la începutul anului 2009 și o scurtă perioadă de timp la începutul anului 2018.

 

De la 1 septembrie, noul inspector şcolar general, Viorel Botea, şi-a început oficial  mandatul. Consilierul a atras atenția în plenul Consiliului Județean asupra condițiilor în care elevii din județ sunt nevoiți să meargă la școală.

 

 

Pe 9 septembrie se deschide oficial noul an școlar. Împreună, aici, am votat hotărâri de Consiliu Județean pentru absolut toate primăriile, privind reabilitarea grupurilor sanitare, igienizare și alte activități specifice creării unui climat propice pentru desfășurarea activității educative în noul an școlar.

Toate aceste lucruri sunt în momentul de față sub lupa unei comisii, solicitate de ministrul de Interne(…) Toate aceste lucrări, care s-au derulat pe parcursul vacanței de vară, au termene de finalizare. În urma acestui control, care încă nu s-a finalizat, s-au observat câteva lucruri. Primul lucru a fost acela că noi am dat banii, primăria a dat banii, iar în momentul de față sunt școli unde, citez: ”am găsit șobolanul cât elevul, în școală”.

Stimați consilieri și primari, în calitatea noastră de reprezentanți ai administrației publice locale, vă fac invitația – având în vedere faptul că urmează și un anumit tip de activitate politică – fiecare dintre noi să mergem în școlile sau localitățile pe care le avem, să zicem, arondate, și să ne uităm și noi, cum banii pe care noi i-am votat sunt cheltuiți!”, a declarat șeful ISJ, consilier județean, Viorel Botea.

Cu alte cuvinte, Botea le-a cerut consilierilor care vor fi implicați, în județ, în campania alegerilor prezidențiale, să acorde mai multă atenție unităților de învățământ din mediul rural.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.