Poliţiştii gălățeni caută un adolescent, de 13 ani, care a plecat de acasă și nu a mai revenit. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acestuia, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

La data de 30 septembrie 2022, la ora 16.30, polițiștii Secției 2 Poliție Galați au fost sesizați de către o femeie, din municipiul Galați,  despre faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 12.30, fiul său vitreg, DRUȚU ANGELIN GEORGE, de 13 ani, a plecat de la domiciliu, în urma unei discuții telefonice avute cu tatăl său, aflat în străinătate, și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime – 1,60 metri, greutate –  aproximativ 60 de kg, păr șaten, ochi verzi. 

La momentul plecării, minorul era îmbrăcată cu un pantalon tip blug, de culoare albastră, cu rupturi și pantofi sport, de culoare albă.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la găsirea acestuia,  sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Imagine

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentInaugurarea noului sediu al Structurii Centrale a DIICOT
Articolul următorAgroindustriala Râmnicelu a câștigat licitația pentru concesionarea de la ADS a unui teren de 1.344 ha de teren agricol în zona Gropeni-Stăncuța