Sâmbătă după amiază, pe pista stadionului Municipal din Brăila a avut loc etapa a III-a a Campionatului Național de dirt-track. A fost o nouă etapă cu 14 manșe, dar puține dintre ele s-au ridicat la un nivel înalt. Diferența de valoare dintre unii sportivi față de alții fiind foarte mare.

Etapa a III-a nu a fost lipsită de incidente. Au fost multe abandonuri, descalificări din cauza căzăturilor, dar și probleme la motoare. Astfel, Mircea Agrișan nu a mai putut concura după prima manșă, fiind nevoită să renunțe la a mai participa din cauza unor probleme la ambreaj. Chiar și Adrian Gheorghe, care avea totuși să câștige și această etapă, a avut o problemă în manșa a 3-a, când s-a rupt lanțul i a abandonat cursa.

La finalul celor 14 manșe lider a fost Adrian Gheorghe, cu 10 puncte. Pe locul 2, tot cu 10 puncte, s-a clasat Andrei Popa, ambii de la CSTA București. Pe locul al treilea, cu 8 puncte, s-a clasat Gabriel Comănescu, de la CSM Brăila.

Duminică, 21 iulie, de la ora 10.00, se va desfășuat etapa a IV-a a Campionatului de dirt-track.

Articolul precedentDacia Unirea Brăila și Viitorul Ianca au câștigat primele amicale din această vară
Articolul următorFostul premier Mihai Tudose, în vizită la șantier! Muncitorii lucrează inclusiv în weekend la podul peste Dunăre!