AJOFM Brăila organizează ”Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți”

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Brăila organizează, vineri, 19 octombrie 2018, “Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți“. La această acțiune sunt asteptaţi să participe angajatori cu locuri de muncă vacante şi persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Acţiunea “Bursa locurilor de muncă” este măsura activă de combatere a şomajului destinată corelării cererii şi ofertei de forţă de muncă organizată.

Astfel, angajatorii care doresc să participe la această acţiune au posibilitatea de a-şi prezenta oferta de locuri de muncă într-un cadru organizat unde vor intra în contact direct cu persoanele care solicită un loc de muncă.

Angajatorii interesaţi sunt rugați să comunice, în scris, oferta de locuri de muncă, completând formularul “Situaţia locurilor de muncă vacante“, anexa nr.1 A la ”Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă”, până în data de 12 octombrie 2018.

Pentru transmiterea ofertei de loc de muncă şi relaţii suplimentare, persoanele interesate se vor adresa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Brăila, cu sediul în municipiul Brăila, B-dul Dorobanţilor, nr. 603-605 sau la tel/fax 0239/611386, fax 0239/611519,  e-mail: [email protected].

Angajatorii care îşi au sediul în raza localităţilor Făurei şi Însurăţei pot contacta Punctul de Lucru Făurei cu sediul în oraşul Făurei, str. Republicii, nr. 36, tel./fax 0239/661749, respectiv Punctul de Lucru Însurăţei cu sediul în oraşul Însurăţei, Şos. Brăilei, nr. 18, tel. 0239/660574.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.