Al doilea egal cu șase goluri pentru Dacia Unirea în meciurile de pregătire

Sâmbătă dimineață, de la ora 11.00, Dacia Unirea Brăila a susținut o nouă partidă de verificare, la Liești, cu echipa de Liga a 3-a, Sporting Liești. Partida a fost una echilibrată, în care ambele echipe au avut perioade bune de joc, încheiată cu scorul de 3-3 (1-1).

Sporting Liești au avut un început mai bun de meci și au deschis scorul prin Dănăilă în minutul 12. Brăilenii au preluat inițiativa în ultimul sfert de oră al primei reprize și au restabilit egalitatea în minutul 34. Sahru a centrat de pe dreapta în careu, fundașii celor de la Liești au respins până la Daniel Mihalcea, care a șutat de la marginea careului pe colțul scurt.

Repriza a doua a început foarte bine pentru echipa brăileană, care a trecut în avantaj în minutul 48, în urma unui corner la care fundașii de la Sporting au respins până la Mario Anghel, acesta a reluat spre poartă, iar portarul a respins mingea în lateral până la Alexandru Sahru care a șutat din interiorul careului sub bară , 1-2. În minutul 54 Mihai Mușea a combinat pe partea stângă cu Mario Anghel și a centrat pe jos, în fața porții, de unde Sahru a șutat pe colțul lung, cu latul, 3-1.

Antrenorul Florentin Petre a operat mai multe schimbări în echipă după minutul 65, introducând mai mulți juniori B. Sporting Liești au preluat inițiativa și au marcat de două ori, Prima dată, în urma unui corner, Jean Prunescu a respins cu capul, dar mingea l-a lovit pe Izmană și a intrat în poartă, pe colțul scurt. Câteva minute mai târziu, pe un contraatac pe partea dreaptă, mingea a fost centrată în fața porții și Iancu a reluat în poartă pentru 3-3. Dacia Unirea a mai avut o ocazie de gol prin Alexandru Izmană, care singur cu portarul, de la marginea careului a șutat peste poartă.

Dacia Unirea Brăila a început în formula: Iulian Moldoveanu – Leonard Coteț, Andrei Pleșa, Jean Prunescu, Mihai Mușea – Alexandru Sahru, Alexandru Izmană, Daniel Mihalcea, Valentin Robu – Dragoș Cheleș, Marius Moroianu. În repriza a doua au mai intrat portarul Roberto Chirilă și jucătorii de câmp: Robert Mardale, Marius Dulă, Alexandru Duțu, Răzvan Băcanu, Mario Anghel și Rareș Băluță, toți juniori din propria pepinieră.

Cosmin Viucureanu și Gabriel Niță nu au putut juca în această partidă din cauza unor accidentări, dar ultimul speră să fie recuperat până miercuri, 13 februarie, când Dacia Unirea va susține un nou meci amical, la Slobozia, cu Unirea Slobozia.

Până în prezent cu echipa lui Florentin Petre au semnat deja portarul Iulian Moldoveanu, jucătorii de câmp; Mihai Mușea, Alexandru Sahru, Jean Prunescu și Alexandru Izmană. Dintre jucătorii străini pe care-i aștepta antrenorul brăilenilor a sosit deja un portar american, urmând ca în zilele următoare să mai sosească 4-5 jucători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.