Alegerile prezidențiale – prilej pentru desemnarea candidaților la alegerile locale din 2020!

 

Președintele PSD Brăila, Ion Rotaru a vorbit astăzi despre candidaturile primarului și președintelui Consiliului Județean, fără a face o precizare sigură a susținerii în funcție a celor doi șefi ai administrației locale, Marian Dragomir – respectiv – Iulian Chiriac, la alegerile locale din 2020.

Rotaru spune că vor exista discuții la nivelul fiecărui UAT în parte, dicuții care se vor concretiza în desemnarea unor candidați care să câștige alegerile.

Începând de săptămâna viitoare am întocmit un grafic de deplasări și o să avem întâlniri cu toate conducerile de organizații din județ, din toate localitățile, unde vor fi invitați președinții de organizație, membrii birourilor respective, consilierii locali, oameni din activul de partid pe care ne bazăm acolo, unde vom face o discuție în două planuri. Primul plan va fi o discuție pe pregătirea campaniei pentru prezidențiale, în al doilea plan,va fi o discuție privind candidaturile. Sunt situații diferite în funcție de localitate, vrem să avem această discuție cu toți cei care sunt implicați, vom vedea care sunt opțiunile și punctele lor de vedere, după care vom lua niște decizii(…)

Astăzi, la momentul la care discutăm nu pot să vă spun nici că vor candida cei care sunt și nici că vor veni alții noi, punctual, în funcție de fiecare localitate vom lua o decizie”, a declarat președintele PSD Brăila, Ion Rotaru.

 

 

Întrebart dacă exclude o alianță cu ProRomânia la alegerile locale, președintele PSD a declarat:

Se spune că în politică nu e bine să spui niciodată, niciodată. Eu nu vreau să am astăzi o opinie radicală. Mi-e greu să spun că, cu foștii noștri camarazi, care ne sunt astăzi adversari – eu am zis că suntem competitori de fiecare dată – o să revenim la aceeași masă”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.