Dacă activitatea primarului Marian Dragomir a fost pe gustul președintelui PSD, , nu aceleași cuvinte de laudă le-a avut Ion Rotaru pentru președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac.

Rotaru consideră că șeful CJ putea să facă ”mai bine” și ”mai multe”, atât în ceea ce privește activitatea politică, cât și cea administrativă.

Putea să fie un președinte mai bun. Ambii au avut o activitate bună, sigur, acum depinde la ce parametrii te raportezi și în funcție de ce indicatori faci această analiză, iar al doilea element este cel care ține de percepție. Din perspectiva asta consider că ambii au avut o activitate bună dar, Chiriac putea să aibă o activitate și mai bună.

Am avut anumite situații în care aș fi așteptat de la președintele Consiliului Județean o mai mare implicare în anasamblu, în lucrurile pe care le-am avut de gestionat(…)

Atunci când ești magerul unei activități complexe, care ține și de opțiuni politice și de decizii importante trebuie să ai și talentul, și capacitatea, și aplecarea să găsești soluții. Este foarte greu când ai adversari care sunt extrem de vocali și uneori spun de toate fără a spune nimic. Asta este foarte adevărat! Dar, probabil și asta este până la urmă, după părerea mea, calitatea importantă a unui om politic, aceea de a fi un bun mediator, un om care să reușească să adune apele și nu să le tulbure”, a declarat președintele PSD Brăila, Ion Rotaru.

 

 

Președintele PSD, Ion Rotaru, a criticat inclusiv activitatea pe care o are Iulian Chiriac, din funcția de președinte al Consiliului Județean, reproșându-i acestuia că nu poate să gestioneze situațiile tensionate care sunt create în ședințele de consiliu.

Articolul precedentAlegerile prezidențiale – prilej pentru desemnarea candidaților la alegerile locale din 2020!
Articolul următorAJOFM Brăila organizează ”Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți”