Joi după amiază, la ora 16:00, o brăileancă în vârstă de 36 de ani s-a prezentat la sediul IPJ Brăila și a sesizat dispariţia, de la data de 5 decembrie 2019, la ora 23:30,  a fiului său, Ivanovici Florin-Nicolae, în vârstă de 12 ani.

Mama le-a spus polițiștilor că în seara zilei de 5 decembrie, minorul ar fi profitat de neatenția mamei sale, și a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Din cercetările efectuate s-a constatat că minorul a mai fost plecat, în repetate rânduri, de la domiciliu. Acesta ar putea fi și motivul pentru care mama a sesizat la poliție dispariția abia după o săptămână.

Semnalmentele minorului dat dispărut: înălțimea de 120 cm, aproximativ 60 de kg, constituție solidă, părul șaten, tuns scurt, ochii negri, cicatrice în partea superioară dreaptă a frunții.

Mama le-a spus polițiștilor că nu știe cu ce era îmbrăcat fiul său când a plecat de acasă

Pentru minorul Ivanovici Florin-Nicolae s-a solicitat urmărirea la nivel naţional și internațional.

Polițiștii fac apel la persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.