Amenzi aplicate de Poliția Locală pentru aruncarea gunoiului pe domeniul public
Amenzi aplicate de Poliția Locală pentru aruncarea gunoiului pe domeniul public

În perioada 9-16 aprilie 2019 au fost depistate şi sancţionate 14 persoane cu amenzi în valoare de 12.000 lei pentru aruncarea gunoaielor pe domeniul public al municipiului Brăila. Totodată, au fost sancţionați 4 căruţaşi cu amenzi în valoare de 3.500 lei surprinși transportând moloz şi gunoi de orice natură pe străzile municipiului.

Polițiștii locali l-au sancționat pe L. L.-V., în vârstă de 23 ani, din Brăila, cu amendă în valoare de 1.000 lei. Acesta a fost depistat pe terenul viran din capătul străzii Arad descărcând dintr-un atelaj hipo resturi vegetale, pe domeniul public, în loc neautorizat.

De asemenea D. Gh., în vârstă de 50 ani, din Brăila a fost și el sancționat cu amendă în valoare de 1.000 lei, fiind depistat pe terenul viran din capătul străzii Eroilor descărcând dintr-un atelaj hipo moloz, pe domeniul public, în loc neautorizat.

V. F.-N., în vârstă de 17 ani, din orașul Măcin, județul Tulcea a primit o amendă în valoare de 500 lei, fiind depistat pe terenul viran din capătul străzii Arad descărcând dintr-un atelaj hipo resturi vegetale, pe domeniul public, în loc neautorizat.

Pentru aruncarea sau depozitarea pe domeniul public, precum şi în alte locuri publice, a reziduurilor de orice natură (menajere, industriale, vegetale, moloz), au fost depistate şi sancţionate contravenţional 5 persoane cu amenzi în valoare de 5.000 lei.

J. R., în vârstă de 63 ani, din Brăila a fost sancționată cu amendă în valoare de 1.000 lei fiind depistată pe strada Cimbrului, la intersecție cu strada Graurului, aruncând un sac din rafie plin cu gunoi de orice natură, pe domeniul public, în loc neautorizat.

D. N., în vârstă de 68 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 lei fiind depistat pe Șoseaua Focșani, la intersecție cu strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, aruncând dintr-un cărucior metalic bucăți de la un frigider uzat, pe domeniul public, în loc neautorizat.

Articolul precedentDacia Unirea Brăila umilită pe teren propriu de Universitatea Cluj
Articolul următorPomeni pentru Regele Cioabă! O nouă înșelăciune pe piață!