Sâmbătă și duminică, polițiști din cadrul Postului de Poliție Comunal Chiscani, au desfășurat activități de verificare a agenților de pază de pe raza comunei. 
Sâmbătă și duminică, polițiști din cadrul Postului de Poliție Comunal Chiscani, au desfășurat activități de verificare a agenților de pază de pe raza comunei. 

În perioada 12 – 14 iulie, poliţiştii brăileni au desfășurat acțiuni pe raza judeţului

 

În perioada 12 – 14 iulie, poliţiştii brăileni, au acţionat, pe raza judeţului, pentru  prevenirea ilegalităţilor privind ordinea şi liniştea publică şi actele de comerţ.

Totodată, aceştia au acţionat şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie, în vederea salvării de vieți și prevenirea accidentelor rutiere grave.

Pe timpul activităţilor au fost verificate 9 societăţi comerciale, legitimate 120 de persoane, şi oprite în trafic şi controlate 105 autovehicule.

Totodată, cu această ocazie, poliţiştii au aplicat 27 de  sancţiuni contravenţionale,în valoare totală de peste 12.000 lei, dintre care 19 pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, patru la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, patru la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

De asemenea, poliţiştii au ridicat bunuri, în vederea confiscării, în valoare de 470 de lei.

Articolul precedentPrimarul le-a pus gând rău asfaltatorilor: ”Nu vom recepționa nicio lucrare prost făcută!”
Articolul următorSăptămâna trecută polițiștii brăileni au intervenit la peste 260 de sesizări