Echipele brăilene de Liga a 3-a merg bine în amicalele din această iarnă, chiar dacă adversarele pe care le-au întâlnit până acum sunt din ligi inferioare. Dată la un moment dat ca și desființată, CS Făurei se reorganizeză din mers și a continuat seria victoriilor în amicalele de iarnă cu un lot schimbat în proporție de 50%. Cu un lot cu 15 noutăți, Dacia Unirea Brăila a susținut duminică la prânz al doilea amical din cantonamentul de la Poiana Brașov. 

Sâmbătă, pe terenul sintetic Dunărea din Galați, CS Făurei a jucat cu liderul Ligii a 4-a brăilene, Victoria Traian. Echipa lui Bănel Nicoliță a câștigat cu 5-3 (2-1). Golurile învingătorilor au fost marcate de Radu Bădiță, Cercel, Bănel Nicoliță dintr-un penalty obținut de Stelică Nicoliță, Stelică Nicoliță și Marius Mocanu. Bănel Nicoliță a mai avut o bară, în repriza a doua, dintr-o lovitură liberă.

Pentru CS Făurei au jucat: Dan Radu – Al. Niță, Bădiță Radu, Sebastian Agache, Marius Mocanu – Cercel, Paraschiv, Bănel Nicoliță, Passi – Stelică Nicoliță, Duțu. Au mai intrat: Arnold, Mădălin Dincă.

Duminică la prânz, Florentin Petre și-a urmărit noii jucători într-un amical cu AS Prima Brăduț, echipă din liga a 4-a din județul Covasna. Dacia Unirea Brăila a câștigat cu 6-1 (3-0).

Golurile celor de la Dacia Unirea Brăila au fost marcate de: Patrick Petre, Ștefăniță Sava -2, în prima repriză, și Cosmin Novac -2 și Alexandru Duțu, în repriza a doua. Pentru echipa brașoveană a marcat Sebastiano Cosentino -autogol.

Dacia Unirea a început meciul în formula: G. Tudor – Cristian Postoarcă, Florin Lungu, Bogdan Dumitru, Al. Cotigă – P. Cubleșan, N. Ioniță, Șt. Sava, V. Robu – P. Petre, C. Zamfir.

În repriza a doua au mai jucat: Octavian Stanciu, Alin Mihai, R. Chirilă  – portari, Codruț Anghel, Andrei Dobre, Andrei Pleșa, Silviu Sloată, Marius Moroianu, Cosmin Novac, Sebastiano Cosentino, Florin Lungu, Andrei Apostolache, Rareș Cristea, Alexandru Duțu și Laurențiu Manole.