Echipele brăilene de Liga a 3-a merg bine în amicalele din această iarnă, chiar dacă adversarele pe care le-au întâlnit până acum sunt din ligi inferioare. Dată la un moment dat ca și desființată, CS Făurei se reorganizeză din mers și a continuat seria victoriilor în amicalele de iarnă cu un lot schimbat în proporție de 50%. Cu un lot cu 15 noutăți, Dacia Unirea Brăila a susținut duminică la prânz al doilea amical din cantonamentul de la Poiana Brașov. 

Sâmbătă, pe terenul sintetic Dunărea din Galați, CS Făurei a jucat cu liderul Ligii a 4-a brăilene, Victoria Traian. Echipa lui Bănel Nicoliță a câștigat cu 5-3 (2-1). Golurile învingătorilor au fost marcate de Radu Bădiță, Cercel, Bănel Nicoliță dintr-un penalty obținut de Stelică Nicoliță, Stelică Nicoliță și Marius Mocanu. Bănel Nicoliță a mai avut o bară, în repriza a doua, dintr-o lovitură liberă.

Pentru CS Făurei au jucat: Dan Radu – Al. Niță, Bădiță Radu, Sebastian Agache, Marius Mocanu – Cercel, Paraschiv, Bănel Nicoliță, Passi – Stelică Nicoliță, Duțu. Au mai intrat: Arnold, Mădălin Dincă.

Duminică la prânz, Florentin Petre și-a urmărit noii jucători într-un amical cu AS Prima Brăduț, echipă din liga a 4-a din județul Covasna. Dacia Unirea Brăila a câștigat cu 6-1 (3-0).

Golurile celor de la Dacia Unirea Brăila au fost marcate de: Patrick Petre, Ștefăniță Sava -2, în prima repriză, și Cosmin Novac -2 și Alexandru Duțu, în repriza a doua. Pentru echipa brașoveană a marcat Sebastiano Cosentino -autogol.

Dacia Unirea a început meciul în formula: G. Tudor – Cristian Postoarcă, Florin Lungu, Bogdan Dumitru, Al. Cotigă – P. Cubleșan, N. Ioniță, Șt. Sava, V. Robu – P. Petre, C. Zamfir.

În repriza a doua au mai jucat: Octavian Stanciu, Alin Mihai, R. Chirilă  – portari, Codruț Anghel, Andrei Dobre, Andrei Pleșa, Silviu Sloată, Marius Moroianu, Cosmin Novac, Sebastiano Cosentino, Florin Lungu, Andrei Apostolache, Rareș Cristea, Alexandru Duțu și Laurențiu Manole.

Articolul precedentVictorie pentru brăileanca Georgia Crăciun în primul tur al calificărilor la turneul ITF de la Cairo
Articolul următorAgresorii elevilor de la Colegiul Murgoci depistați de polițiștii locali și predați către IPJ Brăila