Apel umanitar pentru o familie căreia un incendiu le-a distrus casa

Primăria comunei Surdila Găiseanca la inițiativa domnului primar Drăguț Gabriel, lansează un apel public către toți cetățenii comunei și nu numai în vederea sprijinirii prin orice mijloace (materiale și bănești) a familiei Nisipeanu Vasilică.

Casa acestei familii a fost arsă în urma unui grav incendiu petrecut în noaptea de miercuri 05 februarie 2020.

La începutul codului roșu de vânt puternic și ninsori viscolite, un incediu le-a distrus casa unei familii din Surdila Găiseanca, care au rămas fără acoperiș deasupra capului, în plină iarnă.

Incendiul a fost anunțat la ora 21.56 minute, iar primii care au ajuns au fost cei de la SVSU Surdila Găiseanca. Din cauza viscolului pompierii de la Garda Făurei au ajuns după circa 15 minute. Focul a fost stins în jurul orei 0.40, vântul dându-le de furcă pompierilor. Au ars două camere, bucătăria și un hol, pe o suprafață de aproximativ 80 mp. Cauza incendiului a fost un scurt-circuit la instalația electrică.

Primăria comunei Surdila Găiseanca a lansat un apel public, către oamenii de bună credință, să ajutăm acești oameni sărmani care într-o clipă au pierdut toată agoniseala lor de o viață.

Se pot face donații în conturile: RON – RO 67 RZBR 0000 0600 2159 2939 sau EURO – RO 13 RZBR 0000 0600 2159 2941, conturi deschise la Raiffeisen Bank pe numele de NISIPEANU VASILICĂ.

Imagine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.