Arestat preventiv pentru 30 de zile, Parfenie nu va contesta decizia judecătorilor

Tânărul Marius Valentin Parfenie, care a  înjunghiat ieri un bărbat căruia i-a furat mașina, apoi a accidentat două persoane pe Șoseaua de Centură și a încheiat cursa în ușile de la intrarea în Carrefour-ul de la Vărsătura, a fost astăzi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Avocatul său, Daniel Emilian Prunău a spus că și-a recunoscut o parte din fapte, dar sunt secvențe pe care nu și le amintește.

La ieșirea din Tribunal, Parfenie a spus că regretă faptele și nu va contesta decizia de arestare preventivă.

Acuzațiile care i se aduc sunt de trei infracțiuni de tentativă de omor calificat. Prima tentativă de omor calificat s-a produs asupra persoanei pe care a înjunghiat-o în zona toracelui și a abdomenului. A doua tentativă de omor este asupra celor doi șoferi de la Braicar în care a intrat în plin pe șioseaua de Centură, iar a treia acuzație de tentativă de omor este cea petrecută la Carrefour, unde a rănit 7 persoane, dintre care doi minori. O altă acuzație pentru care a fost reținut este cea de tâlhârie calificată asupra bărbatului căruia i-a luat mașina după ce l-a înjunghiat.

Avocatul Prunău a spus că la acest moment este mai bine pentru clientul său să rămână în stare de detenție.

Tânărul era cunoscut în cartierul în care locuiește ca un tip conflictual. El era plecat de mai mult timp din țară, în Anglia, unde ar fi trebuit să se întoarcă în această dimineață.

Parfenie a făcut când era adolescent și sport, la CSM Brăila. Mai întâi a fost la seția de box, apoi la kaiac-canoe, unde a obținut și câteva medali la diverse concursuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.