Concurs prin recrutare directă la ISU Dunărea Brăila

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea” al judeţului Brăila, organizează concurs, în vederea ocupării a două posturi de ofiţer şi trei posturi de subofiţer de execuţie.

Ocuparea celor cinci posturi scoase la concurs se face prin recrutare în vederea încadrării directe, din rândul persoanelor care îndeplinesc condiţiile legale, criteriile specifice şi cerinţele pentru ocuparea posturilor vacante prevăzute în fişele posturilor şi cele stabilite prin ordine ale ministrului afacerilor interne.

Posturile vacante de ofiţer de execuţie pentru care se organizează concurs, în condiţiile mai sus menţionate, sunt următoarele:

– ofiţer înştiinţare, alarmare şi evacuare;

– ofiţer la Componenta de securitate pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor;

Posturile vacante de subofiţer de execuţie pentru care se organizează concurs, în condiţiile mai sus menţionate, sunt următoarele:

– subofiţer tehnologia informaţiei;

– subofiţer comunicaţii;

– subofiţer la Inspecţia de prevenire – Compartimentul control şi activităţi preventive.

Cererile de înscriere la concurs (adresate inspectorului şef), copia actului de indentitate şi declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare vor fi depuse personal de către candidaţi, la sediul ISU Dunărea Brăila, până la data de 16.11.2018, în intervalul orar 08.00 – 15.00. Dosarul de recrutare complet se va depune în perioada 23.11 – 06.12.2018, între orele 08.00 – 15.00.

Concursurile pentru ocuparea posturilor de execuţie vacante se vor desfăşură în perioada 15.12 – 20.12.2018 şi vor consta în susţinerea probei test scris, pentru verificarea cunoştinţelor necesare îndeplinirii atribuţiilor postului.

Datele suplimentare privind condiţiile de participare şi modul de desfăşurate a concursului pot fi găsite pe site-ul inspectoratului www.isubraila.eu/cariera şi la sediul din b-dul Dorobanţilor, nr. 468.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.