Poliţiştii brăileni l-au reţinut pe un bărbat, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor, care la data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 22:00, ar fi atacat cu un cuţit mai multe persoane, care se aflau în curtea interioară a unui bloc de pe strada Anton Pann din municipiul Brăila.

Luni seara, în jurul orei 22.00, polițiștii brăileni au fost sesizați de către un brăilean, în vârstă de 35 de ani, cu privire la faptul că, un bărbat ar fi atacat cu un cuţit mai multe persoane care se aflau la un grătar în curtea interioară a unui bloc din cartierul Obor.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, unde i-au identificat pe trei brăileni, în vârstă de 33, 34 şi 42 de ani, care în urma unui conflict spontan cu un alt bărbat, ar fi fost loviţi de acesta cu un cuţit.

În urma evenimentului, persoanele în cauză au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ulterior, la sediul poliţiei s-a prezentat Răducan Nicușor, un brăilean, în vârstă de 46 de ani, bănuit de comiterea faptei, cercetările fiind continuate în vederea stabirii cu exactitate a situaţiei de fapt, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila.

Faţă de bărbat a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore.

Marți seară, acesta a fost prezentat instanţei de judecată, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile a celui cercetat pentru tentativă la comiterea infracţiunii de omor calificat. Răducan Nicușor a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Articolul precedentEvoluția Peste Porcine Africane în județul Brăila
Articolul următorHC Dunărea s-a calificat în optimile Cupei României după o victorie cu 31-28 în fața celor de la HC Zalău