Arestati preventiv pentru talharie calificata si distrugere

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 27 de ani, din localitatea Dudești, județul Brăila, au fost reținuți, în cursul zilei de ieri, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Cei trei tineri ar fi pătruns, fără drept, în seara zilei de sâmbătă, 18 august a.c., în jurul orei 20.30, în curtea locuinței unui bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Dudești. Aceștia ar fi distrus un geam și, ulterior, ar fi pătruns în interiorul imobilului, de unde, prin întrebuințarea de violențe și amenințări, i-ar fi sutras suma de 1.900 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată și distrugere.

În dimineața zilei de 21 august 2018, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul acestora, ocazie cu care au fost găsite obiectele contondente pe care le-ar fi folosit la comiterea infracțiunii și suma de 672 de lei.

Cei trei bănuiți au fost depistați și conduși la sediul Poliției, fiind reținuți pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, fiind încarcerați în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

În cursul zilei de astăzi, aceștia urmeză să fie prezentați instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.