Contrabanda cu tigari in zona centrala a Brailei

În această dimineață, în jurul orei 7.50, un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila aflat in patrulare la intersecţia dintre strada Unirii și strada General Eremia Grigorescu, din municipiul Brăila, a observat o persoană de sex feminin, cunoscută ca fiind vânzătoare de ţigări de contrabandă, cu două bagaje voluminoase.

Persoana a fost interceptată și identificată, iar în urma verificărilor făcute de jandarmii brăileni s-a constatat că numita P.N. avea în cele două bagaje un număr de 235 pachete de țigarete mărcile „MARBLE” şi „ASHIMA”, ambele fară marcaje fiscale. Femeia nu a putut justifica provenienţa acestora în condiţiile legii.

În cauză s-a întocmit dosar pentru infracţiunea de „contrabandă” cu produse din tutun,faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270 din Legea 86/2006 privind Codul vamal al României, completată de prevederile art. IX, pct. 2 din OUG 54/23.06.2010 privind unele măsuri pentru combaterea evaziunii fiscal.

Persoana a fost predată lucrătorilor de poliție din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Brăila pentru continuarea cercetărilor.

Articolul precedentPrimul transfer pentru Cuza Sport Braila
Articolul următorArestati preventiv pentru talharie calificata si distrugere