Primul transfer pentru Cuza Sport Braila

Echipa de baschet masculin Cuza Sport Brăila a început seria de transferuri pentru formarea unui lot valoros pentru noua ediție a Ligii Naționale și a Cupei României.

Primele meciuri pentru echipa pregătită de Cătălin Ștefănescu și Mircea Totolici vor fi cele din Cupa României, cu CS Universitatea Cluj Napoca, pe 26 septembrie, în deplasare și pe 29 septembrie, în Sala Polivalentă ”Danubius” din Brăila.

Primul transfer pentru Cuza Sport Brăila este un jucător american, în vârstă de 26 de ani, Joseph McClain. Baschetbalistul american măsoară 1.96 metri și are toate calitățile necesare pentru a juca pe poziţia 2, dar şi pentru a ajuta eficient pe pozițiile 1 şi 3. El, având și pașaport liberian, a jucat pentru naționala Liberiei.

Născut pe 12 august 1992, în Philadelphia, Pennsylvania, a fost un jucător de elita în cadrul Colegiului Bluefield, unde a avut o medie de peste 40% de reușite la aruncările de 3 puncte și peste 80% la aruncări de la linia de libere. După un sezon la KTU Kaunas din Lituania cu o medie de 33 minute în teren și 17 puncte pe meci, Joseph McClain a jucat în sezonul 2017-2018 în cadrul campionatului din Bosnia, Liga I, la KK Radnick Goradze, cu o medie de 31,40 minute jucate pe meci și cu o medie de 17,6 puncte pe meci.

În mare, în sezonul 2017-2018 Cuza Sport Brăila se va baza pe jucătorii cu care a reușit anul trecut să câștige Liga 1, singurul jucător care cu certitudine nu va mai face parte din lotul echipei este Alin Andrieș. Acesta a ales să plece la Constanța și să joace pentru ABC Athletic.

Startul Ligii Naționale de baschet masculin, Grupa B, se va da sâmbătă, 6 octombrie, când CS Cuza Sport Brăila va juca în deplasare la CSM Mediaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.