Arestați preventiv pentru tâlhărie

Doi indivizi suspecți de tâlhărie au ajuns sâmbătă în arestul IPJ Brăila. Florentin Andrei Soca și Răzvan Ionuț Alexe vor sta în arestul IPJ Brăila până pe 1 decembrie 2019

Vineri, la ora 7.45, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la numărul de urgență 112 despre faptul că două persoane necunoscute i-au sustras telefonul mobil unui tânăr de 18 ani din localitatea Vădeni, care se afla pe raza municipiului. Acesta ar fi fost atacat la intrarea în curtea Liceului „Panait Istrati”.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști au fost identificaţi doi tineri din Brăila, cu vârste de 18 şi 19 ani, bănuiţi de comiterea faptei.

De asemenea, s-a stabilit că, înainte de comiterea acestei fapte, la ora 7.30, unul dintre ei i-ar fi sustras, tot în zona de pe strada Plantelor, suma de 2 lei şi câteva ţigări unui tânăr de 16 ani. Cei doi suspecţi au fost reţinuţi ieri de poliţişti pentru 24 de ore.

Sâmbătă, cei doi tineri au fost prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii au decis să admită propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila și au emis pe numele celor doi mandat de arestare pentru 30 de zile pentru infracţiunea de tâlhărie şi au fost încarceraţi în ACentrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Brăila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.