Articole de îmbrăcăminte și produse industriale fără documente legale

Articole de îmbrăcăminte și produse industriale fără documente legale
Articole de îmbrăcăminte și produse industriale fără documente legale

Poliţiştii brăileni au desfășurat acțiuni preventive pe raza judeţului, pentru prevenirea ilegalităţilor privind ordinea şi liniştea publică şi actele de comerţ.

De asemenea, aceştia au acţionat şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie, în vederea salvării de vieți și prevenirea accidentelor rutiere grave.

Pe timpul activităţilor au verificat mai multe societăţi comerciale, au fost legitimate 105 persoane și au fost oprite în trafic şi controlate 58 de autovehicule.

În ziua de 02 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila l-au oprit în trafic, pentru control, pe Şoseaua Buzăului, pe un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din judeţul Vrancea.

Bărbatul transporta, cu ajutorul unui vehicul, un număr de 744 articole de îmbrăcăminte şi produse industriale, fără a deţine documente de provenienţă.

Bunurile, în valoare de 8.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare totală de 500 de lei, potrivit Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.