Asistentul care viola femeile, după ce erau sedate , scapă de pușcărie, după 2 ani!

Viorel Milcu a fost condamnat în 2018 în urma procesului intentat de o adolescentă de 16 ani. El a stat după gratii aproape doi ani.

 

Judecătorii au decis să-i accepte cererea de eliberare condiţionată. Aceasta poate fi contestată în termen de trei zile.

Admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat Milcu Viorel. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului din executarea pedepsei de 8 ani închisoare aplicată prin sentinţa penală nr.1700/2017 a Judecătoriei Brăila (mandat de executare nr. 1797/2018), dacă nu este arestat în altă cauză. (…) Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”, scrie în decizia Judecătoriei Brăila în şedinţă publică.

Viorel Milcu a fost condamnat definitiv la închisoare în anul 2018. Atunci, Curtea de Apel Galaţi l-a pedepsit la opt ani de închisoare pe bărbatul de 60 de ani, acuzat de mai multe femei că le-a sedat şi apoi le-a violat. În plus, bărbatul a fost obligat la plata unor daune morale în valoare de 15.000 de euro.

În timpul procesului, procurorii au demonstrat că acuzatul administra somnifere victimelor pentru a le viola, ceea ce a reieşit din fişele medicale ale spitalului, din reţetele administrate şi din declaraţiile medicilor. Probele ADN au demonstrat că victima de 16 ani a fost violată după ce a fost sedată în timp ce se afla la secţia de Chirurgie a spitalului pentru o operaţie de apendicită. Judecătorii au decis să-l trimită la închisoare pe Viorel Milcu şi în plus l-au obligat la plata unor daune morale în valoare de 15.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.