Luni, 13 ianuarie, a fost o zi cu ghinion pentru un angajat al unuia dintre cele mai cunoscute firme de Fast-food din Brăila. Două persoane care purtau cagule l-au așteptat pe tânărul de 27 de ani care ridicase încasările de la societatea comercială din ziua respectivă și s-au năpustit asupra sa cu un cuțit, smulgându-i sacoșa cu bani din mână. 

 

Azi-noapte, în jurul orei 23:30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați de către un tânăr, în vârstă de 26 de ani, angajat al unei unități de alimentație publică, de pe raza municipiului Brăila, cu privire la faptul ca unui coleg, i-ar fi fost sustrasă o sumă de bani care provenea din încasările societății.

În fapt, un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din Brăila, în timp ce se deplasa pe strada Mihai Bravu, în apropiere de Fast-food-ul la care lucra, ar fi fost amenințat cu un cuțit, de către două persoane, care purtau cagule pe față și i-ar fi smuls din mână o sacoșă din material plastic în care se afla suma de aproximativ 22.000 de lei.

În continuare, polițiștii desfășoară activități de localizare și identificare a celor două persoane. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Articolul precedentDe la un grătar în curtea blocului a ajuns înjunghiat la secția ATI a Spitalului Județean
Articolul următorSăptămână de foc pentru HC Dunărea Brăila