Atelierul de teatru pentru pici! – Ludoteca Bibliotecii Județene „Panait Istrati”

 

Secția Împrumut pentru copii. Ludotecă a Bibliotecii Județene „Panait Istrati” Brăila propune copiilor brăileni o nouă activitate – Atelierul de teatru pentru pici!

”Căutăm copii talentați cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani pentru a crea o trupă de teatru, cu ajutorul căreia micuții să înveţe să aibă încredere în ei, într-un mod foarte distractiv. Participanţii vor învăţa să fie mai dezinvolţi, se vor juca cu imaginaţia, îşi vor dezvolta creativitatea și spiritul de echipă, vor munci distrându-se şi, la final, vor juca în spectacole. Este o formă de educaţie non-formală prin care Ludoteca doreşte să atragă în jurul ei cât mai mulţi copii. Întâlnirile vor fi săptămânale, iar primul atelier va avea loc sâmbătă, 13 octombrie 2018, ora 10”, se arată în comunicatul transmis de Biblioteca Județană „Panait Istrati” Brăila.

Coordonatorii proiectului : Teodora Popea (studentă Facultatea de Regie, Film, Televiziune) și Doinița Stanciu, bibliotecar. Înscrierile se fac la telefonul 0770577278, în limita a 14 locuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.