În perioada 04 – 11 februarie, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, precum şi pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere.

În urma activităților, au fost constatate 733 de abateri la regimul rutier şi au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 44 de permise de conducere auto.

La data de 08 februarie, ora 06:20, poliţişti din cadrul Biroului Rutier l-au oprit în trafic, pentru control, pe un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe Șoseaua Naţională Veche din municipiu.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,54 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

Articolul precedentȘcoala Populară de Arte „Vespasian Lungu” Brăila prezentă la ”Seara Artelor” de la Cluj Napoca
Articolul următorCondamnați la închisoare, reținuți de polițiști și încarcerați