Au oprit o mașină în trafic și au găsit în torpedou un briceag

La data de 15 noiembrie 2018, poliţiştii au desfășurat acțiuni preventive pe raza municipiului Brăila pentru  prevenirea ilegalităţilor privind ordinea şi liniştea publică şi actele de comerţ.

Polițiștii brăileni au acţionat şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie, în vederea salvării de vieți și prevenirea accidentelor rutiere grave.

Pe timpul activităţilor au fost controlate mai multe societăţi comerciale, au fost legitimate 64 de persoane și au fost oprite în trafic şi controlate peste 30 de autovehicule, fiind testați cu aparatul etilotest 20 de șoferi.

Totodată, cu această ocazie, poliţiştii au aplicat și 9 sancţiuni contravenţionale, dintre care 7 pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice,  și 2 la alte acte normative.

În cadrul acțiunilor polițienești, joi seara, în jurul orei 20:00, polițiștii l-au identificat în trafic, pe Șoseaua Buzăului, pe un brăilean, în vârstă de 35 de ani, în timp ce conducea un autoturism.

În urma controlului efectuat de polițiști, în torpedoul vehicului a fost găsit un cuțit tip briceag, cu lungimea de 30 de cm și lama de 14 cm.

Bărbatul, împreună cu pasagerul cu care se afla în mașină, au fost conduși la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru portul fără drept de obiecte periculoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.