Autobuze noi, stricate deja! Liberalii acuză administrația locală!

 

Problema parcului auto, al societății Braicar, a fost dezbătuta în cadrul conferinței de presă a Partidului Național Liberal. Președintele, Adrian Tabarac, a declarat că are informații certe asupra ultimului lot de autobuze achiziționate de admnistrație, printre care s-ar afla și câteva exemplare gata stricate. Se pare că tocmai sistemul de validare, a cartelelor de călătorie, ar fi atins circuitele autobuzelor, acestea fiind reținute în service.

A fost acum acest sistem implementat, cu cartelele de călătorie. Pe un lot de autobuze au venit direct montate din fabrică, care funcționează, pe ultimul lot, nu au mai venit montate. Aparatele au fost montate, în România, probabil de către firma responsabilă. Bordul unui astfel de autobuz, care a beneficiat de montarea sistemului în țară, arată ca un pom de Crăciun. Este plin de becuri aprinse. Se produc scurt-circuite, nu se mai accelerează mașinile. Ultimul lot stă în autobaza Braicar, pentru că nu funcționează”, a atras atenția președintele Organizației Municipale a PNL, Adrian Tabarac.

 

 

De altfel, în vara anului trecut, angajații Braicar au intrat în grevă și, pe lângă revendicările salariale, au reclamat și starea critică a mașinilor pe care le conduc, un adevărat pericol pentru drumurile publice, dar și pentru călători. Ei au invocat inclusiv calitatea îndoielnică a autobuzelor nou cumpărate, care au intrat în revizii și reparații mai devreme decât ar fi fost cazul. De partea cealaltă, primarul Marian Dragomir s-a lăudat în mai multe rânduri cu investiția făcută în parcul de la Braicar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.