Bărbat înjunghiat mortal în plină stradă

Duminică seara, Brăila a ieșit iar în frunte cu o nouă crimă, de data aceasta în cartierul Brăilița.

În această seară, în jurul orelor 21.00, un bărbat, în vârstă de 41 de ani din Brăila, a fost înjunghiat mortal la intersecția străzilor Dumbrava Roșie cu Valea Călugărească. Victima se numește Mihai Stănică, zis „Budală”. 

Crima s-a petrecut în poarta locuinței unui brăilean care locuia la intersecția străzilor Dumbrava Roșie cu Valea Călugărească din cartierul Brăilița. Proprietarul casei a ieșit din curte și, inițial, a crezut că bărbatul care zăcea în fața porții sale era beat. Când s-a apropiat de el a observat că acesta nu respira. La sosirea ambulanței, echipajul medical a constatat decesul bărbatului. 

Se pare că acesta a avut un conflict cu un alt bărbat, în urma căruia acesta din urmă l-a înjunghiat în torace, provocându-i o rană gravă și o hemoragie mare.

Unul dintre suspecți a fost ridicat de polițiștii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale de la domiciliu și a fost dus la sediul poliției pentru audieri.

Se pare că în jurul orei 18.20 polițiștii au fost solicitați să aplaneze un conflict în zonă, în urma căruia victima și suspectul reținut de polițiști au fost amendați pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.