Gala de premiere a concursului de literatură umoristică

Gala de premiere a concursului de literatură umoristică
Gala de premiere a concursului de literatură umoristică

Săptămâna trecută au fost desemnați câştigătorii Concursului de Proză scurtă satirică, Ediţia a II-a, Brăila, 21-22 noiembrie 2018. În mansarda de la Centrul Multicultural și de Recreere „Poarta Cetății” Brăila, spectatorii prezenți au asistat la un spectacol de umor și muzică de calitate, organizat de caricaturistul Costel Pătrășcan, în colaborare cu Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Brăila. Invitați să ofere momente muzical umoristice au fost băieții de la ”Fără zahăr”.

La Secţiunea Proză scurtă umoristică, cu tema – „Vin colindătorii?”, premiul I i-a revenit lui Larco Vasile. Premiul II a fost câștigat de Drăgoianu Ana, iar premiul III a fost adjudecat de Bunduri Nicolae.

La Secţiunea Cea mai bună carte de umor publicată în perioada 2017-2018, premiul I, în valoare de 1500 lei a fost câștigat de Constantinescu Nicuşor. Premiul II, în valoare de 1200 lei a fost câștigat de Dănilă Florentina-Loredana, iar premiul III, în valoare de 1000 de lei a fost obținut de Butulescu Valeriu.

Președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac a fost invitat să ofere premiile câștigătorilor. Fiind și ziua sa de naștere, caricaturistul Costel Pătrășcan i-a oferit un cadou inedit.

Fiecare dintre câștigători a prezentat publicului scurte momente umoristice, care au stârnit hohote de râs din partea auditoriului. În momentele de umor s-au implicat și membrii juriului, care au întărit momentele de haz.

Costel Pătrășcan a făcut și el un mic show cu caricaturile sale, iar seara de veselie s-a încheiat cu un recital al băieților de la ”Fără Zahăr”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.