Marți, în jurul orei 18.00, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Suceava a identificat pe strada Calea Unirii, la intersecția cu strada Mircea Damaschin din cartierul Burdujeni, autoturismul condus bărbatul de 48 de ani. Autoturismul respectiv nu avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare și prezenta avarii la partea frontală.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, interogând bazele de date, oamenii legii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar autoturismul nu este înmatriculat în România.

În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit faptul că, autoturismul a fost sustras în cursul zilei, în jurul orei 18.05 din parcarea amenajată în proximitatea unei benzinării situată pe Calea Unirii în municipiul Suceava, unde a fost lăsat cu cheile în interior, în vederea vânzării, de către persoana vătămată, un localnic de 41 de ani.

Citește mai mult pe https://realitateadesuceava.net.

Articolul precedentCampania 19 zile de activism și prevenire a abuzurilor asupra copiilor și tinerilor la Școala Surdila Greci
Articolul următorDeputat Pro România atac dur la adresa lui Victor Ponta