Biciclist accidentat aseară pe Șoseaua Dig Brăila-Galați

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, care se deplasa cu bicicleta, aseară în jurul orei 22.35, dinspre Vadul Ghecetului, când a intrat pe DN 22 B, a fost surprins și accidentat de un autoturism Skoda, care circula Șoseaua Dig Brăila-Galați. Biciclistul a ajuns la spital, unde a rămas internat.

Miercuri seara, un bărbat care circula pe bicicletă a fost implicat într-un accident rutier în apropiere de sensul giratoriu de la intrarea în Brăila. Bărbatul venea cu bicicleta dinspre zona trecere Bac Smârdan, împreună cu alți colegi, iar când a intrat pe șoseaua Dig Brăila – Galați, la intersecție cu strada Mircea Mălăeru, a fost lovit în plin de o mașină.

Polițiștii au stabilit că în seara zilei de 31 octombrie, la ora 22.35, un brăilean în vârstă de 25 de ani, care conducea un autoturism Skoda, dinspre strada Cezar Petrescu spre Bulevardul Dorobanților, nu a acordat prioritate unui bărbat în vârstă de 54 de ani, care se deplasa cu bicicleta în zona sensului giratoriu. Biciclistul venea dinspre Vadul Ghecetului – zona trecerii Bac către Smârdan. Autoturismul nu i-a acordat prioritate biciclistului și l-a lovit cu partea frontală. Biciclistul a suferit leziuni corporale, având umărul luxat și leziuni în zona capului. Bărbatul a fost preluat de o ambulanță și l-a transportat la spital. 

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.