Braconaj piscicol pe Dunăre! Patru brăileni au fost depistați de polițiști

Poliţiştii de frontieră brăileni efectuează cercetări cu privire la patru bărbați care desfășurau activități de pescuit comercial neautorizat.

La sfârșitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila – I.T.P.F. Iaşi, pe timpul desfăşurării unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, au depistat, pe malul drept al fluviului Dunărea, în zona km 186, patru brăileni, cu vârste cuprinse între 23 și 51 de ani, care desfășurau activități de pescuit comercial fără a deține autorizație de pescuit. Bărbații au capturat peste 90 de kg de pește din speciile sânger și cosaș, folosind o plasă de pescuit din ață.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de pescuit comercial sau sportiv fără licenţă sau autorizaţie de pescuit și deținerea sau folosirea la pescuit de către persoane neautorizate a uneltelor de pescuit comercial.

Plasa de pescuit, în valoare de 250 de lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar întreaga cantitate de pește a fost predată unei unități de profil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.