Brăila afectată de capriciile iernii

Conform informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Comitetului pentru Situații de Urgență al Județului Brăila, colonel Ștefan Stoian, duminică dimineață, la ora 8.00, în județul Brăila erau 11 localități care nu erau alimentate cu energie electrică. Opt linii electrice și 56 de transformatoare erau avariate. Pentru remedierea acestor situații se intervine cu 24 de echipe.

La această oră continuă să fie restricții de circulație pentru autovehicule cu masa mai mare de 7,5 tone pe trei sectoare de drumuri județene: DJ211 Oprișănești – Bordei Verde, DJ211A Bordei Verde – Cuza Vodă, DJ212 Cuza Vodă-Berteștii de Jos-Mihai Bravu -limită județ Ialomița.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile (lapoviță și vânt puternic), au fost afectate parțial instalațiile electrice din mai multe zone ale județului. Duminică dimineață, la ora 8.00, 4195 de abonați din 11 localități din județ nu aveau energie electrică. Astfel, locuitorii din localitățile Chichinețu și Chioibășești (ambele comuna Ciocile), Mihai Bravu, Victoria (ambele din comuna Victoria), Plășoiu (comuna Vișani), Tătaru (comuna Dudești), Zăvoaia (comuna Zăvoaia), Vultureni și Scărlătești (ambele din comuna Cireșu), Lacu Rezi și Măru Roșu (ambele din oraș Însurăței).

Trenul IR 1571 București Nord – Galați, care trebuia s- ajungă la Brăila la ora 9.04 a fost anulat.

Până la ora 10.00 județul Brăila se află sub cod galben de polei și vânt puternic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.