Brăila nu a produs minunea la Pitești

Dacia Unirea Brăila a bifat a 9-a înfrângere în acest sezon al Ligii a 2-a, în deplasarea de la Pitești, unde nici nu prea avea multe speranțe. Gazdele au câștigat cu 4-1 (1-0) și au controlat meciul aproape de la cap la coadă, dar primul și al doilea gol al argeșenilor au fost precedate de două ocazii mari de gol ale echipei lui Florentin Petre. 

În minutul 25 Lu Yeufeng a reluat periculos cu capul din 6 metri, dar portarul Popescu a scos de la vinclu și a evitat deschiderea scorului. Peste numai un minut piteştenii au reuşit să deschidă scorul prin mijlocaşul Ionuţ Şerban care a finalizat o combinaţie cu atacantul Cătălin Barbu, sutând de la 6 metri, în colțul lung, 1-0.

După pauză, în minutul 47 Raul Costin l-a văzut ieşit din poartă pe Avram şi a şutat de la 25 m, însă portarul Brăilei s-a repliat şi a scos din vinclu. Peste două minute Vasile Gheorghe i-a pasat pe culoar lui Cătălin Barbu, care a rămas singur cu Avram, însă atacantul piteştean s-a precipitat și a șutat în portar.

În minutul 59 Dacia Unirea putea să egaleze, dar Octavian Popescu a scos cu piciorul şutul lui Bebey, din interiorul careului. În minutul 65 gazdele și-au mărit avantajul pe tabela de marcaj, prin Şerban care îl execută pe Avram cu un şut din interiorul careului.

În minutul 72 brăilenii au redus din handicap prin Stephane Le Matayer, care a trimis pe jos, din interiorul careului, pe lângă portarul Popescu, ieşit în întâmpinare.

În minutul 83, Alin Popa a centrat în careu, iar Vasile Gheorghe a reluat cu capul, în plasă, din 6 metri, refăcând diferența de două goluri.

În minutul 90+3 Cătălin Barbu aînscris pentru 4-1 cu un lob de la 20 de metri, peste portarul Avram, consființind victoria piteștenilor lui Emil Săndoi. În echipa lui Florentin Petre au debutat în Liga a 2-a juniorii Valentin Robu și Daniel Mihalcea.

FC Argeş Pitești: Popescu – Tofan, Turda, Hreniuc – Şerbănică, Stan (min. 65 Enceanu), Şerban, Vasile. Gheorghe, Raul Costin (min. 86 Panait) – Năstăsie (min. 70 A. Popa), Cătălin Barbu. Antrenor: Emil Săndoi.

Dacia Unirea Brăila: R. Avram – Gab. Niţă, Pleşa, B. Hamza, V. Manu – Van den Driest (min. 77 M. Mihalcea), L. Coteţ (min. 86 Val. Robu), Lu Yuefeng, C. Ciucureanu – Mucuţă (min. 68 Stephane Le Matayer), Bebey. Antrenor: Florentin Petre.

Dacia Unirea a rămas pe ultimul loc, cu 5 puncte după 14 etape. În etapa a XV-a, Dacia Unirea va întâlni pe teren propriu pe Petrolul Ploiești, sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 12.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.