Ceea ce părea a fi o simplă intervențe, la o solicitare privind deranjarea ordinii publice, s-a transformat într-un coșmar pentru polițiștii brăileni. Echipajul a răspuns unei sesizări cu privire la o familie din cartierul Chercea, care în toiul nopții s-a pus pe dănțuit. Locuitorii din zonă au apelat la sprijinul Poliției, din cauză că petrecăreții dădeau muzica la refuz, fiind imposibil ca cineva să se poată odihni.

Ajunși la fața locului, polițiștii au fost luați cu asalt de petrecăreții, aflați probabil sub influența alcoolului, care nu au mai ținut cont de uniforma oamenilor legii și au sărit la bătaie. Martorii povestesc cu groază cum polițiștii au fost agresați, iar unuia dintre ei, care încerca să solicite ajutor, i-a fost furată stația.

”La ora 22.35, am fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Victor Vârcolici era în desfășurare o petrecere, iar muzica îi deranja pe vecinii din zonă. La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică. Proprietarul imobilului, în vârstă de 32 de ani, a refuzat să se legitimeze și a devenit recalcitrant. Acesta a fost imobilizat, iar în timp ce era condus la mașină a intervenit cumnatul său, în vârstă de 50 de ani, care i-a agresat pe polițiști. În timpul conflictului, unui polițist i-a căzut terminalul mobil TETRA, care apoi a fost sustras de una din rude. La fața locului au intervenit mai multe echipaje, agresorii au fost imobilizați și conduși împreună cu rudele acestora la sediul Poliției. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ultraj și furt calificat”, a declarat pentru realitateadebraila.net, purtătorul de cuvânt din cadrul IPJ Brăila, Laura Belciugan.

De menționat este faptul că stația agentului nu a fost găsită, însă a fost scoasă din sistem.

Articolul precedentCuza Sport Brăila întâlnește astăzi la Constanța pe ABC Athletic, într-un meci al echipelor fără victorie în Liga Națională
Articolul următorBrăila nu a produs minunea la Pitești