După ce au fost eliminați din Cupa României de CSM Sighetu Marmației, baschetbaliștii de la Cuza Sport Brăila se deplasează astăzi la Constanța pentru meciul din etapa a III-a a Ligii Naționale de baschet masculin, grupa B. Partida se va juca de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Constanța.

Deși au făcut un meci bun, mai ales în sferturile 3 și 4 ale meciului retur din Cupa României, cu CSM Sighetu Marmației, echipa antrenată de Cătălin Ștefănescu a pierdut și meciiul de la Brăila și a fost eliminată din competiție. În Liga Națională Cuza Sport Brăila a jucat un singur meci, acasă cu CSO Voluntari, pierdut cu 57-84.

În prima etapă din Liga Națională, grupa B, Athletic Constanța a pierdut cu 68-95 în deplasarea de la Voluntari, iar în etapa a II-a au fost învinși pe teren propriu de CSM Mediaș cu 77-83.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă formată din: Costin Bogdănescu, Andrei Bădilă și Alexandru Ivan.

Ultima întâlnire dintre cele două echipe a fost în luna mai a acestui an, la turneul final al Ligii 1 la baschet masculin, când Cuza Sport a câștigat cu 101-77.

Față de anul trecut, Cuza Sport nu îl mai are în lot pe Alin Andrieș, care a ales să se întoarcă acasă și acum joacă pentru echipa din Constanța.

Articolul precedentCS Făurei și Sportul Chiscani au astăzi meciuri pe teren propriu în Liga a 3-a
Articolul următorScandal în Chercea! Polițiști loviți cu bestialitate! Agresorii se pare că au furat stația unui agent!