Cuza Sport Brăila întâlnește astăzi la Constanța pe ABC Athletic, într-un meci al echipelor fără victorie în Liga Națională

După ce au fost eliminați din Cupa României de CSM Sighetu Marmației, baschetbaliștii de la Cuza Sport Brăila se deplasează astăzi la Constanța pentru meciul din etapa a III-a a Ligii Naționale de baschet masculin, grupa B. Partida se va juca de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Constanța.

Deși au făcut un meci bun, mai ales în sferturile 3 și 4 ale meciului retur din Cupa României, cu CSM Sighetu Marmației, echipa antrenată de Cătălin Ștefănescu a pierdut și meciiul de la Brăila și a fost eliminată din competiție. În Liga Națională Cuza Sport Brăila a jucat un singur meci, acasă cu CSO Voluntari, pierdut cu 57-84.

În prima etapă din Liga Națională, grupa B, Athletic Constanța a pierdut cu 68-95 în deplasarea de la Voluntari, iar în etapa a II-a au fost învinși pe teren propriu de CSM Mediaș cu 77-83.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă formată din: Costin Bogdănescu, Andrei Bădilă și Alexandru Ivan.

Ultima întâlnire dintre cele două echipe a fost în luna mai a acestui an, la turneul final al Ligii 1 la baschet masculin, când Cuza Sport a câștigat cu 101-77.

Față de anul trecut, Cuza Sport nu îl mai are în lot pe Alin Andrieș, care a ales să se întoarcă acasă și acum joacă pentru echipa din Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.