CS Făurei și Sportul Chiscani au astăzi meciuri pe teren propriu în Liga a 3-a

Sportul Chiscani și CS Făurei, cele două echipe din judeţul Brăila care activează în Liga a 3-a, vor juca astăzi, 27 octombrie, de la ora 15.00, partide pe teren propriu, în etapa a X-a din seria a II-a.

Astăzi, de la ora 15.00, Sportul Chiscani, locul al 13-lea, cu 5 puncte din 8 meciuri, primeşte vizita echipei Progresul Spartac, echipă aflată pe poziţia a 8-a, cu 13 puncte din 9meciuri jucate.

Echipa pregătită de Adrian Baldovin vine după o victorie surpriză în etapa trecută, în deplasarea de la Axiopolis Sport Cernavodă, unde au câștigat cu 3-1. Sportul Chiscani și-a propus în meciul cu Progresul Spartac să obțină prima victorie pe teren propriu după ce victoria din etapa a II-a cu CSO Bragadiru le-a fost anulată prin retragerea ilfovenilor din Liga a 3-a.

Partida va fi arbitrată de o brigadă din Iași, avându-l la centru pe Aelenei Ciprian. Acesta va fi ajutat la cele două linii de arbitrii asistenți Diaconu Andrei și Pușcașu Ana.

De la aceeaşi oră, CS Făurei, locul al 11-lea, cu 7 puncte, din 8 meciuri, va juca pe teren propriu cu Axiopolis Sport Cernavodă, formaţie aflată pe poziţia a 7-a, cu 13 puncte, din 9 meciuri. Și echipei din Făurei i-a fost anulată victoria în deplasare din etapa a III-a de la CSO Bragadiru.

O victorie în această etapă pentru echipa fraților Nicoliță ar însemna apropierea de zona de mijloc a clasamentului, după ce în etapa trecută au câștigat cu 2-1 în deplasarea de la Înainte Modelu

Meciul de Făurei va fi arbitrat la centru de Gheorghe Alin – Ploieşti, ajutat de Răduță Gabriel din Ploieşti și Rusu Mircea din Bertea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.