Brăilean arestat preventiv la Brașov pentru agresiune sexuală asupra unei tinere de 19 ani

La data de de 30 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov au reținut pentru 24 de ore, un bărbat  în vârstă de 30 ani, din municipiul Brăila bănuit de săvârșirea infracțiunii de ”agresiune sexuală” .

În fapt, brăileanul F.A, stabilit în Brașov, ar fi urmărit o tânără în vârstă de 19 ani, până în scara imobilului unde locuia, unde ar fi imobilizat-o și ar fi mângâiat-o în zona intimă, fără a intrebuinţa alte acte de agresiune, după care a părăsit locul faptei.

În urma ansamblului de activități informativ-operative, polițiștii l-au identificat autorul infracțiunii. În data de 30 ianuarie 2019, cu sprijinul lucrătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale Brașov și Serviciului Criminalistic, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară emis de Judecătoria Brașov la locuința suspectului, de pe raza municipiului Brașov.

În cauză, s-a dispus reținerea brăileanului pentru 24 de ore și introducerea lui în Centrul de Arest și Reținere Preventivă al  I.P.J. Brașov. Joi, 31 ianuarie 2019, instanța a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”agresiune sexuală”,în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.