Brăilean cercetat pentru braconaj piscicol

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brăila cercetează penal un bărbat care transporta peste 27 de kilograme de peşte fără a deţine documente legale.

 

La sfârșitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brăila – I.T.P.F. Iași, aflaţi într-o misiune specifică, au oprit în trafic pentru control, în municipiul Brăila, un autoturism marca Matiz înmatriculat în România, condus de cetățeanul român P.T., în vârstă de 61 de ani, domiciliat pe raza judeţului Brăila.

La controlul efectuat asupra autoturismului, în portbagaj, a fost descoperită cantitatea de 27,7 kilograme peşte, speciile plătică și mreană, pentru care bărbatul nu deţinea documente de provenienţă.

Întreaga cantitate de peşte, în valoare de 170 lei, a fost ridicată în vederea predării către o unitate de profil, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit şi a produselor din peşte obţinute din pescuit.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.