Brăileanca Gabriela Vrabie va juca la HC Zalău în sezonul următor

Una dintre cele mai bune junioare de la LPS Brăila, componentă în sezonul trecut al echipei de Divizia A a HC Dunărea, a ales să plece la HC Zalău pentru următoarele trei sezoane. 

Alexandra Gabriela Vrabie, care astăzi a împlinit 19 ani, a ales să joace în Liga Florilor la HC Zalău, ea urmând să să-și continue studiile la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, Facultatea de Educație fizică și sport, specializarea kinetoterapie.

În sezonul 2017-2018 Gabriela Vrabie a jucat în Divizia A la SCM Gloria Buzău, echipă cu care a promovat în Liga Florilor. În ediția 2018-2019 ea a jucat în Divizia A pentru HC Dunărea Brăila, dar și la LPS Brăila, echipă cu care a participat la turneul final al campionatului național de junioare I.

Alexandra Gabriela Vrabie a încheiat junioratul de la LPS Brăila cu o medalie de aur la ONSS fete nivel liceal.

Vrabie a fost selecționată și la loturile naționale de junioare și tineret, ea participând cu naționala de tineret a României la Trofeul Carpați care a avut loc în urmă cu câteva zile la Brăila.

Ea speră să fructifice șansa de a juca la Zalău, sub magheta unui descoperitor de talente cum este Gheorghe Tadici, iar peste ani să facă pasul și la echipa mare a României pe postul de extremă dreapta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.