Brăilenii au aprins lumânări la Troița din Piața Independenței în memoria fetei ucise la Caracal

Brăilenii au aprins lumânări la Troița din Piața Independenței în memoria fetei ucise la Caracal

Cazul Alexandrei, fata de 15 ani din Caracal violată și apoi ucisă, a sensibilizat zeci de brăileni care începând cu ora 19.00 au venit la troița din Piața Independenței și au aprins câte o lumânare.

Brăilenii s-au mobilizat pe Facebook să se întâlnească, în această seară, pe platoul din fața Prefecturii, pentru a aprinde lumânări în memoria Alexandrei, fata dată dispărută și despre care se crede că ar fi fost omorâtă de Gheorghe Dincă, un bărbat de 66 ani din Caracal.

Brăilenii au venit în fața Troiței pentru a aprinde lumânări și apoi și-au văzut de drumul lor. Părinți cu lacrimi în ochi își țineau copiii de mână și se rugau pentru siguranța lor. Mulți adolescenți, de vârstă apropiată Alexandrei, s-au mobilizat și au venit, în semn de protest, pe platoul din Piața Independenței. În fața troiței au scris cu cretă: „Copiii noștri, cobaii voștri” și ”Corupția ucide!”.

Cineva a scris pe o foaie A4 un alt mesaj pe care l-a lăsat printre lumânările aprinse: ”Ar fi putut fi copilul tău. Nu fi indiferent de ce se întâmplă!”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.