Broască arestat pentru 30 de zile pentru comiterea a două tâlhării asupra unor femei

Marți, 17 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Brăila l-au reţinut pe un bărbat, în vârstă de 33 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

În cursul zilei de marți, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale l-au identificat şi reţinut pe un bărbat, în vârstă de 33 ani, din satul Lanurile, comuna Viziru, bănuit că, în ziua de 14 septembrie 2019, ar fi comis două infracţiuni de tâlhărie asupra a două femei, în două zone ale municipiului Brăila.

În fapt,sâmbătă, 14 septembrie a.c., în jurul orei 11:20, în timp ce acesta se afla pe strada Aleea Cinematografului, din cartierul Hipodrom, ar fi smuls de la gâtul unei brăilence, în vârstă de 55 de ani, un lănţişor din aur.

De asemenea, în aceeaşi zi, în jurul orei 13:15, bărbatul, care se afla pe strada Radu Negru, din cartierul Viziru I, ar fi smuls de la gâtul altei brăilence, în vârstă de 64 de ani, un lănţişor din aur.

Prejudiciul în valoare totală de 2.900 de lei a fost recuperat şi ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Acesta a fost reţinut pe baza de ordonanţă pentru 24 de ore şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. În cursul acestei zile a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorii de la Judecătoria Brăila au admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila și au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, începând cu data de 18.09.2019 până la data de 17.10.2019 inclusiv, pentru Marian Alin Broască. Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.