Caravana mobilă de vaccinare a fost astăzi la Râmnicelu

Instituția Prefectului Județul – Brăila informează faptul că echipa mobilă de vaccinare din municipiul Brăila va ajunge, miercuri, 17 noiembrie, în comuna Roșiori, pentru desfășurarea activității de imunizare a tuturor persoanelor eligibile cu vârsta de peste 12 ani.

Precizăm că asigurarea unei echipe mobile de vaccinare în localitate a fost solicitată de către Primăria comunei Roșiori, iar la nivelul Nucleului de coordonare a vaccinării împotriva Sars-CoV-2 Brăila s-a identificat o soluție în acest sens. Astfel, s-a dispus constituirea unui echipe mobile de vaccinare arondată centrului din cadrul sălii de sport a Liceului Tehnologic ”Anghel Saligny” și deplasarea la Roșiori, în data de 17 noiembrie, pentru asigurarea fluxului de vaccinare, în intervalul orar 10.00-13.00, la sediul de pe strada Trandafirului nr. 32. De asemenea, în urma unei solicitări transmise și de Primăria comunei Bărăganul, la nivelul Nucleului de coordonare a vaccinării împotriva Sars-CoV-2 Brăila s-a decis asigurarea unei echipe mobile de vaccinare, care va ajunge Joi, 18 noiembrie, la dispensarul din localitate, pentru desfășurarea campaniei de imunizare a populației, în intervalul orar 10.00-13.00. Menționăm că, în ambele situații, transportul personalului va fi asigurat de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brăila, echipa fiind însoțită și de o ambulanță SMURD, iar vaccinurile disponibile vor fi cele de la Pfizer și Johnson & Johnson” a declarat prefectul județului Brăila, Florin Sergiu Dobrescu.

În ceea ce privește activitatea de vaccinare de astăzi, care s-a desfășurat în comuna Râmnicelu, au fost vaccinate 73 de persoane, respectiv 58 cu serul de la Pfizer și 15 cu Johnson & Johnson. La această acțiune a participat și conducerea Instituției Prefectului-Județul Brăila. 

 

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.