Cătălin Canciu va pleca de la Inspectoratul Școlar Județean Brăila

Printr-un ordin al Ministerului Educației, începând de luni, 7 iunie 2021, încetează detașarea lui Cătălin Canciu în funcția de inspector școlar general.

Canciu este consilier local municipal si presedinte al Organizatiei Municipale PNL. Acesta a revenit în fruntea ISJ Brăila pe 14 ianuarie, când l-a înlocuit pe Viorel Botea. 

Locul lui Cătălin Canciu urmează să fie luat de inspectorul școlar de matematica Nicolae Cătălin Stănică, profesor la Colegiul Național Nicolae Bălcescu. Acesta a fost inspector școlar general adjunct în perioada 2012-2014, când a fost înlocuit din funcție de Marius Cătălin Damian, la vremea respectivă fiind membru PNL. La alegerile locale din 2020, Stanică a candidat pe listele PMP la Consiliul Local Municipal Brăila.

Stănică a absolvit Facultatea de matematică din cadrul Universității „Al. I. Cuza „Iași în 1998, iar în primul an de activitate a predat matematică la Liceul Energetic din Galați. În 1999 a dat din nou concurs de titularizare și a ocupat postul de profesor de matematică la Școala „Mihai Eminescu”.

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.