Cercetat sub control judiciar pentru că ar fi întreținut raporturi sexuale cu o minoră din comuna brăileană Tufești

La data 03.03.2020, în jurul orei 01:00, polițiștii au fost sesizați, prin apel la 112, cu privire la faptul că un tânăr de 27 de ani, din Brăila, în urma unui conflict verbal avut cu concubina sa, o minoră de 14 ani, din comuna Tufești, ar fi lovit-o și ar fi condus-o la domiciliul său, împotriva voinței ei.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și i-au depistat pe cei doi la domiciliul tânărului în cauză Cei doi au fost conduși la sediul Poliției pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, a rezultat faptul că cei doi ar fi avut o relație de concubinaj din luna iulie 2019, perioadă în care ar fi întreţinut raporturi sexuale consimţite.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de violenţă în familie, lipsire de libertate în mod ilegal şi act sexual cu un minor.

Totodată, în cursul zilei de 03 martie, faţă de tânăr s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, pentru o perioadă de 24 ore, și a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brăila.

În cursul acestei zile, bănuitul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, care a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.